Over Kraam Zeker...

Kraam Zeker werkt als kleinschalige kraambureau met enthousiaste, gemotiveerde, vriendelijke en goed opgeleide kraamverzorgenden.

Onze kracht is de korte lijnen waarin wij werken. Of het nu gaat om jou en je gezin, onze medewerker, verloskundige of over de verzekeraar, wij kiezen voor persoonlijke zorg. Wij vinden het belangrijk dat er kraamzorg wordt gegeven uit passie en betrokkenheid.

Belangrijk is dat jonge gezinnen kunnen genieten van een onbezorgde kraamtijd. Wij vinden het fijn om jou te begeleiden, verzorgen en adviseren rond de bevalling en de kraamperiode.

Kraam Zeker gaat niet uit van standaard kraamzorg, ieder gezin, iedere situatie is anders, wij passen ons op jouw wensen aan!

Kraam Zeker levert kraamzorg in de provincies Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel. Maar ook net over de provinciegrens van Friesland.

Kraam Zeker heeft met alle zorgverzekeraars in 2018 een zorginkoop overeenkomst.

Een goede start is voor het hele gezin belangrijk. Dat doen we zo goed, dat verzekeraars ons beoordelen met maar liefst een 9,7! En nog belangrijker: Ook onze gezinnen zijn tevreden. We krijgen regelmatig feedback en veel gezinnen delen hun positieve ervaringen.

Een fijne kraamtijd maakt echt het verschil.....