Nieuws

Ouder- en Kindlessen

Babyzwemmen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het erg goed voor de motorische ontwikkeling van je baby, versterk je de band tussen ouder en kind door vertrouwen te kweken in het water, bouwt je kind onbewust sociale contacten op omdat het in groepsverband met andere kindjes en hun ouders zwemt en leert je baby om te ontspannen in het water. Al deze zaken hebben een positieve uitwerking op de ontwikkeling van je kindje.

Laat uw kind op natuurlijke wijze wennen aan het (warme) water. Drijven, zelfredzaamheid en plezier staan centraal tijdens deze lessen, welke een zeer goede voorbereiding vormen op de zwemlessen. De lessen vinden plaats in het doelgroepenbad met een watertemperatuur van 33ºC onder leiding van een ervaren lesgever. In de kleedruimtes is een speciale baby- en peuter kleedruimte met aankleedkussens aanwezig.

https://www.debontewever.nl/zwemparadijs/ouder-en-...

Kraam Zeker heeft nog kortingskaarten voor de ouder en kinderlessen.

Wil jij graag kennismaken met het babyzwemmen in de Bonte Wever, dan hebben wij een voucher met uniek nummer voor jou. Via de mail van Kraam Zeker: info@kraamzeker.nl kan je de voucher aanvragen.