Maak kennis met...

Jolanda Spinhoven

Mijn loopbaan ben ik begonnen als secretaresse op een advocatenkantoor. Nadat ik moeder ben geworden van 3 prachtige dochters en zij ouder werden wilde ik graag gaan werken in de zorg, iets doen wat voldoening geeft. Ik heb gedaan wat ik als kind eigenlijk altijd al wilde…… kraamverzorgende worden.

Ik ervaar het als een voorrecht wanneer ik tijdens de bevalling aanwezig mag zijn bij de bevallingsassistentie. Ik vind het nog altijd zo groots. Het is prachtig wanneer je in deze bijzondere periode, in het leven van een vrouw en haar partner, begeleiding en zelfvertrouwen aan het gezin kunt geven en mee mag delen in hun geluk.

Als kraamverzorgende probeer ik altijd rust en vertrouwen in het gezin te brengen en hun een unieke kraamweek te geven. Deze periode kun je niet overdoen. Ik heb zelf ook dierbare herinneringen aan mijn eigen kraamperiodes en gun dit ieder gezin!

Hemmo van der Wal

Ik ben de gelukkige vader van drie kinderen en ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren hoe zij werden geboren. De verwachting, de spanning van de bevalling en het geluk om prachtige wondertjes geboren zien te worden. Gezond, met kleine vingertjes en teentjes. Zo kwetsbaar in mijn handen en zo bijzonder om goede zorg te geven aan de kleine baby.

Elke keer vond ik het toch wel weer een dingetje om zo’n kleine kindje te verzorgen. Zelfs voor mij, terwijl ik door een stage in Het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG op medium care toch voldoende ervaring had opgedaan. Ik was dus erg blij met de kraamverzorgende tijdens de kraamtijd.

Ik gun dat elk gezin een beroep kan doen op de beste kraamzorg. De kracht van de kraamverzorgende om in de korte tijd het kraamgezin te verzorgen, adviseren en begeleiden naar zelfstandigheid.

Het is mijn doel om als organisatie Kraam Zeker garant te staan voor de beste kwaliteit van kraamzorg maar ook de beste organisatie te zijn voor de medewerker, onze kraamverzorgenden!

Samen zijn we begonnen met Kraam Zeker. Een betrokken kraamzorgorganisatie met korte lijnen waarin wij de wens en behoefte van kraam moeder, kind en het gezin centraal stellen.

Steeds zoeken wij samen naar unieke, een persoonlijke en flexibele benadering in de kraamzorg. Wij vinden het heerlijk te ervaren dat wij uit de tevredenheid van de kraamgezinnen en medewerkers zien dat wij hier in slagen.