Warme kraamzorg door Foekelyn

Warme kraamzorg door Foekelyn
Datum
17 May 2016
Wie
Warme kraamzorg door Foekelyn

Lieve Foekelyn,

Toen we ons hadden aangemeld bij Kraam Zeker, kwam jij al snel langs voor een intake gesprek.

We voelden gelijk dat het goed zat, nu was het alleen afwachten of jij ook beschikbaar was om ons tijdens de kraamweek te begeleiden.

Op 4 mei heb ik dan ook gelijk contact opgenomen met Kraam Zeker om aan te geven dat ik op 6 mei zou worden ingeleid.

Gelukkig was jij nog beschikbaar, dit was een fijne geruststelling.

Onze zoon Lars was iets kleiner (2710 gram) dan we hadden verwacht, hierdoor waren we toch weer wat onzeker en was alles best spannend.

Ondanks dat dit ons 2de kindje is hebben we nog ontzettend veel van je geleerd en heb je ons zelfvertrouwen weer een flinke boost gegeven. Je kan merken dat je onwijs veel ervaring hebt, wat je graag met alle liefde, zorg en passie wil overdragen. Wat een gezelligheid bracht je mee in jou aanwezigheid. We hebben genoten van je positiviteit die je uitstraalde, het gezellige kletsen over van alles en nog wat en je liefde in de verzorging voor onze kleine. Ook voor onze dochter Julia was je zorgzaam en lief, Julia heeft net als ons genoten van je aanwezigheid. Je hebt ons goed op weg geholpen en we mogen vanaf vandaag weer zelf de draad oppakken.

Ontzettend bedankt voor alle warmte, liefde, tijd en aandacht die je de afgelopen dagen aan ons gezin hebt gegeven. Dankzij jou hebben wij een fantastische kraamweek gehad! Je bent een aanwinst voor het Kraam Zeker en wij hopen dat nog vele kraamgezinnen net zo van je aanwezigheid mogen genieten als wij!

Wie weet treffen we elkaar nog eens ergens.
Heel veel liefs Rik, Evelien, Julia & Lars


Naar overzicht