Trotse vader met zoon

Trotse vader met zoon
Datum
29 April 2016
Wie
Trotse vader met zoon

Ontzettend blij met Leonie en Foekelyn van Kraam Zeker

Op 2 december 2015 is onze zoon en broertje Jonas geboren. Vervolgens hebben wij een fantastische kraamtijd gehad met Foekelyn en Leonie (stagiaire).

Op de avond dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis kwamen Jolanda en Leonie ons helpen opstarten. Wij waren niet op de hoogte dat Leonie mee zou komen en ook de rest van de kraamtijd zou blijven. Maar niet gedacht dat dit heel goed zou bevallen en we achteraf blij zijn dat Leonie bij ons in het gezin heeft meegedraaid en wij een steentje bij hebben kunnen dragen aan haar ontwikkeling.

Foekelyn is een ontzettend lief mens. Die er echt voor ons was en ook super lief was voor onze oudste zoon Eri.

Mijn borstvoeding kwam niet helemaal goed opgang Foekelyn heeft mij daarin goed geholpen en wanneer ik/wij het niet meer zagen zitten hielp ze ons toch weer de positieve kant op te denken.

Helaas is het na 1.5 week proberen toch niet gelukt met de borstvoeding. Ik zou geen andere kraamhulp meer willen. Leonie en Foekelyn ontzettend bedankt voor de mooie dagen die jullie ons hebben gegeven. Het is een bijzondere periode die je nooit meer vergeet en waar wij nu met een heel fijn gevoel op terug kijken!

Bedankt.

Liefs Klaas, Marthe, Eri en Jonas


Naar overzicht