Top kraamzorg

Top kraamzorg
Datum
20 February 2016
Wie
Top kraamzorg

Vorig jaar 10 November werd mijn beste vriendin moeder van een prachtige zoon genaamd jason. Na een moeilijke zwangerschap, kreeg ze kraamzorg van Thea Grijpstra. Ik kwam veel bij mijn beste vriendin en sprak thea van kraamzeker vaak. Zij zorgde die week heel goed voor de kleine man maar ook heel goed voor mijn beste vriendin en haar partner. Ik dacht als ik ooit zwanger wordt, ga ik vragen of... ook kraamzorg kan krijgen van deze vrouw.

En toen werd ik vol blijdschap in Februari zwanger van een zoon. Ik ervaarde mijn zwangerschap goed, weinig kwaaltjes etc. Alleen op het laatst werd het zwaar, ik had veel last van harde buiken en voor weeën. Op vrijdag nacht 28 November kreeg ik last van voorweeëen. Ik belde de verloskundige en had 3 cm ontsluiting. Ik was al 41 weken zwanger en had veel pijn op dat moment, in overleg met verloskundige en het ziekenhuis , mocht ik direct na het ziekenhuis voor een ruggenprik. ook werden mijn vliezen gebroken.

Een paar uur later zat ik nog steeds op 3cm ontsluiting. Ik werd toen ingeleid, uiteindelijk begonnen de persweëen om 19:00. De bevalling begon nu echt... teminste dat dacht ik. Helaas was de kleine man gedraaid met zijn hoofdje, door dat hij gedraaid was besloot de gynaecoloog verder te gaan met de vacuumpomp. Helaas lukte dit ook niet, de baby kreeg weinig zuurstof waardoor het een spoedkeizersnede werd. Ik werd onder volledige narcose gebracht. 21:30 werd ik wakker en werd ik gefeliciteerd met mijn zoon.
Geboren om 20:45.

Ik was verward, ik werd wakker op een vreemde kamer en werd gefeliciteerd met een zoon, die ik nog niet had gezien. Mijn ouders kwamen binnen en feliciteerde me. Ik was blij en teleurgesteld, ik was blij omdat ik hoorde dat mijn zoon geboren was , maar teleurgesteld omdat ik hem niet heb zien geboren worden , en hem nog niet bij me had . Een half uur later was ik weer wat bijgekomen van de operatie en narcose.

Het was zover ik mocht hem zien !!! eindelijk ! Ik werd de kamer in gereden door mijn grote steun, mijn vriend. we gingen naar binnen en daar lag hij dan .... mijn lieve mooie kleine jake ! god wat was ik trots ! Dat was het mooiste moment van mijn leven heart-emoticon Telkens als ik aan dat moment denk, vergeet ik de rest van de gebeurtenissen die dag, en telkens als ik hem aan kijk vergeet ik alle ellende om me heen ! Na 5 dagen in het ziekenhuis hebben gelegen met de kleine man mocht ik na huis !

Ik werd warm verwelkomt door de top kraamverzorgster van Kraam Zeker. Het voelde direct goed. Ik en de kleine man hebben 6 dagen zorg gekregen van deze top vrouw ! en we missen haar nu al! Ik heb veel van thea geleerd, en ook goed kunnen praten met haar over de bevalling. Ik heb het een plekje kunnen geven. de kleine man is er en gezond en wel en dat is het belangrijkst!

 Mocht ik ooit weer zwanger worden, zou ik zeker weer thea vragen! want wat hadden wij een geluk met haar  Top zorg van Kraam Zeker met Thea.

Dank je wel, Iris Heinhuis


Naar overzicht