Onze ervaring met Jolanda

Onze ervaring met Jolanda
Datum
09 February 2015
Wie
Onze ervaring met Jolanda

Kraamverzorgster Jolanda,

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Marianne en ik ben 28 November 2014 bevallen van ons 2dekindje een gezonde jongen die de mooie naam Yarno van ons heeft gekregen.

Na een nachtje in het ziekenhuis te hebben gelegen mochten we naar huis, genieten van ons gezinnetje. Wij hebben ook een dochter. Ze is 12 januari 2009 geboren, wat is ze trots op haar kleine broertje!

Toen ik wist dat ik naar huis mocht heb ik gelijk DZC (Kraam Zeker) gebeld, ik kreeg Jolanda aan de telefoon en ze zei dat ze om 12 uur bij ons zou zijn. We waren inderdaad net in huis en daar stond ze al! Het klikte gelijk,heerlijk zitten kletsen over de bevalling, wat fijn zo’n luisterend oor.

Wat een geweldige kraamweek hebben we gehad met Jolanda. Ze wilde van ons weten wat wij graag wilden wat ze deed, ik vond het heel belangrijk dat ze er voor ons was en vooral voor onze dochter.

Dat was ze ook zeker, onze dochter was helemaal blij met Jolanda, elke dag vroeg ze weer mama hoe laat komt jouw zuster? Wij hebben volop genoten van de gezelligheid van haar, van alle goede zorgen en een luisterend oor als ik dat even nodig was.

Nu bijna 10 weken later, vraagt mijn dochter nog weleens wanneer Jolanda even weer komt, want dat was altijd zo gezellig he mama!

Ik kijk met een brede glimlach terug op de kraamweek,wat een prachtige en goeie week hebben we gehad, mede dankzij de goede zorgen van Jolanda.

We willen via deze weg Jolanda nogmaals bedanken voor alles, je bent een topper met hart voor je werk!

Groetjes van,

Henri,Marianne,Syenna & Yarno Alting.


Naar overzicht