Kortom een kraamweek die we niet zullen vergeten

Kortom een kraamweek die we niet zullen vergeten
Datum
05 September 2017
Wie
Kortom een kraamweek die we niet zullen vergeten

Beste Kraam Zeker,

Het is alweer even geleden, maar we wilden heel graag laten weten dat we een fantastische kraamweek hebben gehad. Marjanne was een ontzettend deskundige en betrokken kraamverzorgster.

Ondanks dat het onze vierde is, wist ze mij nieuwe dingen te vertellen over de borstvoeding. Haar begeleiding daarin was super! Ik neig snel naar overproductie en tepelkloven, maar daar heb ik dankzij haar goede instructie geen last van gehad. Ook heb ik nauwelijks last gehad van stuwing.

Dankzij haar ervaring draaide ze haar hand er niet voor om ons huishouden met drie zoons en nu een baby meisje te runnen. Dat gaf mij een ontspannen gevoel, waardoor ik het los kon laten en lekker kon uitrusten en bijkomen van de bevalling.

Haar fruitcreaties waren iets waar we iedere dag weer naar uit keken en ook met mijn dieetwensen (lactose vrij) hield ze goed rekening.

Ze was heel lief voor de jongens en voelde goed aan wat ze nodig hadden. Onze jongste zoon heeft het nog steeds over haar en miste de 'oppas van Eloise (zijn zusje)' 'heel erg'.

Kortom een kraamweek die we niet zullen vergeten en die je iedere kraamvrouw toewenst.

Hartelijke groet,

Debbie, Jasper, David, Benjamin, Christiaan en Eloise


Naar overzicht