Fijne ervaring met Kraam Zeker

Fijne ervaring met Kraam Zeker
Datum
18 October 2016
Wie
Fijne ervaring met Kraam Zeker

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Foekelyn en we kunnen haar aan alle toekomstige ouders/klanten van Kraamzeker aanraden!

Bij Foekelyn zit het zorgen echt in haar bloed, alles wat ze doet is zorgzaam en niet alleen voor moeder en kind, maar ook de rest van het gezin heeft dit zo ervaren, zelfs de kat! Ze houdt ook van kinderen. Mooi om te zien hoe onze dochter genoot van de aandacht, bijvoorbeeld even samen spelen in de tuin, op het juiste moment, zodat ik ook even in alle rust mijn ding kon doen.

Dit gaat bij Foekelyn vanzelf, ze voelt goed aan wat wenselijk is en speelt daar haarfijn op in, op zo'n manier dat iedereen er tevreden en blij mee is. Ze is zeer ervaren in haar vak en heeft ons nog veel bij geleerd en veel handige tips gegeven. En dat terwijl dit toch ons 2e kindje is.


Ik voelde me heel snel op MN gemak bij haar en dat is echt heel prettig, zeker in zo'n kraamweek, waarin je toch nog wat kwetsbaarder bent als kraamvrouw.

Ze heeft me echt dagelijks in de watten gelegd met heerlijk gezond eten en drinken. En als ik even de kans had om wat bij te slapen, dan kon ik mijn zoontje met een gerust hart even aan Foekelyn geven. Dat is vrij bijzonder, want ik kan best beschermend zijn. Ze was er echt voor ons allemaal, zowel praktisch ondersteunend als met kennis over dragend.

Tijdens kraamvisite zorgde zij voor de koffie, thee en beschuitjes, om vervolgens bijna onzichtbaar verder te gaan met andere taken. Als ik zelf moeite had gehad met de duur van de visites dan was ze zeker bereid me daarin te steunen en op een goede manier ervoor te zorgen dat mensen niet te lang zouden blijven. Maar in ons geval was dat niet nodig. De week vloog voorbij en het was heel fijn met Foekelyn in ons midden. Ze heeft een warme, lieve, enthousiaste persoonlijkheid en ik voelde me bij dit alles best wel speciaal. Echt een kei in je vak!

Bedankt voor alles Foekelyn!!

Mvg Marieke Ros.
Peize


Naar overzicht