Feline

Feline
Datum
29 December 2015
Wie
Feline

Beste Kraam Zeker,

Van 19 december tot en met 25 december hebben wij kraamzorg gehad van Hillie. Ze vroeg ons of wij een foto en ervaring wilde plaatsen op de site. Bij deze ons verhaal met de foto.

Op de voorjaarsmarkt in Assen, kwamen wij in contact met Kraam Zeker. Ik was toen was een paar weken zwanger. Het gevoel was gelijk goed en wij wisten toen al vrijwel zeker dat wij voor de kraamzorg van Kraamzeker zouden kiezen. Tijdens het aanmelden en de intake was er een goede klik en zagen wij de kraamzorg van Kraamzeker helemaal zitten.

Op 18 december was ze daar dan, onze dochter Feline. Ze is met 37 weken en 3 dagen geboren en mama en Feline moesten een nachtje in het ziekenhuis blijven. Toen we de volgende dag naar huis mochten, stond om half 4 kraamverzorgster Hillie voor de deur. Hillie is een ervaren kraamverzorgster die ons goed heeft begeleidt tijdens de kraamweek. Ze nam alle tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Toen de kraamweek er eenmaal op zat wisten wij zeker dat wij het zelf allemaal konden met onze kleine meid. Dit allemaal door de opstart die we met Hillie hadden.

Bedankt voor de fijne kraamweek. Ik zal Kraam Zeker absoluut aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Groetjes,

Martijn, Marissa en Feline Kiers


Naar overzicht