Even bij de Foekelyn

Even bij de Foekelyn
Datum
29 April 2016
Wie
Even bij de Foekelyn

Op zondag 20 maart is onze dochter Mara Isabel geboren in het ziekenhuis.

Maandag zijn wij thuisgekomen en hadden wij de opstart dag met Brenda, zij heeft ook de intake bij ons gedaan.

Toen wij hoorden dat Brenda niet kon blijven waren wij in eerste instantie wel teleurgesteld. De volgende ochtend stond Foekelyn bij ons op de stoep en van teleurstelling was al heel snel geen sprake meer!

Mara is ons eerste kindje en wij hadden het gevoel in een achtbaan te zijn gestapt want wat komt er veel op je af. Foekelyn heeft enorm veel vakkennis en wij kunnen haar alles vragen, ze geeft duidelijk uitleg en stelt je altijd gerust.

Wat wij het allerfijnst aan Foekelyn vinden is haar liefde voor het vak, dit voel je gewoon, je merkt duidelijk dat zij zich volledig inzet en dat haar prioriteit bij Mara ligt en voor ons als ouders zijnde is dat toch echt het belangrijkste.

Halverwege de week kreeg Foekelyn versterking van Melissa, een stagiaire, dit in goed overleg met ons. Erg fijn voor Foekelyn en ook voor ons om een paar extra handen te hebben. En heel leuk om bij te kunnen dragen aan iemand haar opleiding. Een lieve meid en een goede kraamverzorgster in wording.

Morgen is haar laatste dag en moeten wij haar weer missen, een fantastische nuchtere vrouw, lief en zorgzaam, een harde werker met een goed gevoel voor humor! Mara gaat haar ook missen want wat houdt Foekelyn haar tevreden!

Al met al een fantastische kraamtijd, Foekelyn, bedankt voor alles!


Naar overzicht