Een goede start!

Een goede start!
Datum
12 July 2017
Wie
Een goede start!

Dank lieve Judith,

Judith kenden wij al doordat zij onze Kraamzus was bij onze dochter. Er was een klik dus toen ik weer zwanger raakte wilden wij heel graag Judith weer die ons zou bijstaan in de kraamweek. Helaas bleek ze niet meer bij haar vorige werkgever te werken en zo kwamen wij bij Kraamzeker terecht. Wij gaven onze wensen aan bij Kraamzeker en wij zijn zeer dankbaar dat zij dit konden waarmaken. Daar stond Judith in de avond toen wij nog net naar huis mochten. Ze hielp ons even de nacht in en vertrok toen weer richting huis om de volgende dag dan echt te beginnen. Het huishouden werd gedaan, ze wist heel goed met onze dochter om te gaan, verzorgde ons, kletste gezellig en hielp mij vooral ook met de borstvoeding.

Dat liep helaas niet helemaal op rolletjes maar ze hielp mij zo goed als mogelijk maar liet mij ook heel goed weten dat ik de keuze had.

Lieve Judith, door jou heb ik dan toch mogen ervaren hoe het is om je kindje borstvoeding te mogen geven. Niet helemaal zo lang als ik graag had gezien maar mede dankzij jou heeft hij toch de goede start mogen beproeven. Zelfs al was het ons tweede kindje wij hebben zeker nog het één en ander mogen leren maar wij mochten bovenal genieten. Dankjewel lieve Judith, voor al je goede zorgen. Kraamtranen of niet, ik heb ze toch gehad toen jij vertrok! Liefs,

Gert-Jan, Déborah Julia & Max


Naar overzicht