Dank je wel Nanda!

Dank je wel Nanda!
Datum
15 December 2020
Wie
Dank je wel Nanda!

Een goede kraamweek maakt echt verschil en ik kan dat weten!

Waar ik helaas bij mijn eerste kindje een slechte ervaring had met een andere kraamzorg heb ik dit keer voor Kraam Zeker gekozen en wauw wat een wereld van verschil!

Ik mocht deze week doorbrengen met Nanda en geloof me het spreekwoord dat je blij bent dat de kraamzorg weer weg gaat dat is dit keer echt niet van toepassing ik kan wel janken als ik eraan denk dat ze weggaat.

Nanda is heel zorgzaam en ik vind dat ze iets Moederlijks over haar heeft. Niemand in ons gezin komt iets te kort voor iedereen is er aandacht zelfs voor de hond. De hond vindt het elke dag verschrikkelijk dat Nanda weer weggaat die zou het liefst met haar mee gaan haha.

Ze is ook heel lief voor mijn andere zoontje. Ze speelt met hem danst en zingt met hem en hij is helemaal verliefd op haar alsof ze altijd al bij ons gezin hoorde.

Praat heel veel met mij en begrijpt mij ook echt en ze luistert ook echt naar wat ik zeg en de tips die ze mij geeft werken ook echt het voelt niet alsof ze maar dingen opnoemt wat ze uit een boekje heeft geleerd.

Ook is mijn huis elke dag mooi schoon en mijn was gedaan Nanda gaat als een speer ik hoef niets te vragen voor dat ik het weet heeft ze alles al gedaan ben elke keer weer verbaasd hoe netjes alles is en hoe snel ze dat wel heeft gedaan.

Ik ben super tevreden over Kraam Zeker en over Nanda en ben blij dat ik deze ervaring mocht hebben.

Nanda ik ga je wel missen hoor en ik zal altijd met liefde en geluk in mijn hart kunnen terug kijken op deze kraamweek.

En het is dat het corona is maar anders zou ik Nanda elke dag wel een knuffel kunnen geven zo blij ben ik met haar.

Nou ik geloof dat ik nu wel een duidelijk beeld heb geschetst je hoeft echt niet twijfelen om voor Kraam Zeker te kiezen ze staan altijd voor je klaar.

Mvg, Yvonne Arends


Naar overzicht