Bram, Mariëtte en Toon

Bram, Mariëtte en Toon
Datum
23 November 2015
Wie
Bram, Mariëtte en Toon

Lieve Gabriëlle van Kraam Zeker,

Wat waren wij blij met jou. Wij mochten onze eerste kleine ontvangen, Toon, en jij was er bij. Toen hij thuis geboren werd, wat wij best spannend vonden, was het heel erg fijn om jou daarbij te hebben. Je straalde rust uit en gaf ons vertrouwen. Dat was heel prettig. En voor we het wisten was de kleine Toon er, en ook voor we het wisten had jij alles weer op orde. De kleine in kleertjes, bed verschoond, Mariëtte geholpen, beschuitje gesmeerd. Je wist precies wat er nodig was.

Voor een kort gedeelte van ons leven maakte jij heel veel van ons leven mee. Een intense week waarvan jij deel van uit maakte. En dat voelde nooit verkeerd. Integendeel, heel vertrouwd juist. Wij konden alles aan je vragen, met jou lachen, liefde en leed delen. Wij zijn nog steeds heel blij met jou, en missen het koffietje, het grapje en jouw goede zorg.

Wij kijken met heel veel plezier terug op ons contact met jou en dus Kraam Zeker, en mochten wij nog eens een kleine verwachten, dan komen we zeker terug. En vragen natuurlijk naar jou!

Alle liefs,

Bram, Mariëtte en Toon


Naar overzicht