Blij met de keuze voor kraamzorg van Kraamzeker!

Datum
10 August 2017
Wie
Blij met de keuze voor kraamzorg van Kraamzeker!

Heel vertrouwd

Na een erg fijne intake met Gabrielle hadden wij al direct het gevoel dat we een juiste keuze hadden gemaakt. Eigenlijk hadden we ons al ingeschreven bij een andere kraamverzorger, waar wij bij ons eerste kind onze kraamverzorging hadden geregeld, maar op advies van familie besloten we toch nog te wisselen. Hiervan hebben we geen minuut spijt gehad. De organisatie is erg toegankelijk en je voelt je geen nummer.

Toen het moment daar was en de kraamhulp voor de deur stond, waren wij in eerste instantie blij verrast, want niet Gabrielle, maar Hillie stond voor de deur. Vanaf het eerste moment voelde met Hillie alles zeer vertrouwd, ze pakte het werk zelfstandig op en heeft ons als gezin enorm goed ondersteund in de eerste dagen. We hebben heel wat leuke gesprekken gehad en niet alleen over het nieuwe wonder in ons leven.

Wij zullen dan ook met veel plezier en een warm gevoel terugdenken aan de eerste dagen van het leven van onze zoon, waar Hillie een groot aandeel in heeft gehad.

Wij willen en wij zullen aan een ieder met wie de kraamhulp ter sprake komt, spreken over onze goede ervaringen en raden alle aanstaande ouders de kraamhulp van Kraamzeker aan.

Met vriendelijke groet,

Lourens, Sharon, Noud en Julius


Naar overzicht