Altijd gezellig

Altijd gezellig
Datum
05 September 2017
Wie
Altijd gezellig

ROZE wolk!


Vorig jaar waren we in verwachting van ons 2e kindje. Aangezien bij onze zoon de borstvoeding erg slecht is verlopen, wilden we graag deze keer dit goed laten slagen.

We wilden graag een kraamverzorgster die hier veel ervaring mee had. Via via kwam de naam Foekelien voorbij van Kraamzeker. We hebben aangegeven dat we het erg fijn zouden vinden als zij bij ons zou kunnen komen in de kraamweek.

Al vroeg in de zwangerschap kwam Foekelien bij ons thuis op kennismakingsgesprek. Ze legde alles super goed uit, en gaf ons een fijn gevoel. We hadden echt een klik.

3 juni 2017 zijn we bevallen van onze dochter luna middels een prachtige snelle thuisbevalling. Foekelien was hierbij ook aanwezig en heeft gezorgd dat luna vrij snel na de bevalling aangelegd werdt.

Ze heeft in de kraamweek ontzettend veel tijd gestoken in het veel aanleggen, op de juiste manier aanleggen en ons voorzien van alle informatie rondom de borstvoeding.

Ook zorgde ze voor ons gezin en was het altijd gezellig. Ze heeft erg veel feeling met pasgeboren baby's en heeft veel tips wat betreft de omgang en verzorging van baby's. We hebben veel geleerd!

We hebben het wel even pittig gehad met de regeldagen na de kraamweek, maar door de super goeie begeleiding van Foekelien geef ik nog steeds met erg veel liefde onze dochter borstvoeding! We zijn haar ontzettend dankbaar voor deze prachtige start!

Jaap, Marjan, Flynn en Luna Van Wijngaarden


Naar overzicht